OM OSS

Företaget grundades av Katarina Eriksson hösten 2003 med en produktionsanläggning i Lund strax utanför Skellefteå. Där producerades mackor och sallader till dagligvaruhandeln, samt cateringuppdrag till privatpersoner och företag.

 

I början av 2005 fick vi chansen att flytta in till stan där vi både kunde producera till detaljhandeln samt öppna en lunchrestaurang på Norrbölegatan 66 och kunde därmed också erbjuda en större cateringmeny. På den här adressen hittar du oss än idag.

Två år senare, våren 2007 öppnade vi vår andra lunchrestaurang på Forslunds Bil. Du hittar oss fortfarande på övre plan på Tjärnvägen 7. Här kan du läsa mer om våra lunchrestauranger.

Ända sedan starten har ursprungsverksamheten med produktion av smörgåsar och sallader till dagligvaruhandeln fortsatt och idag driver vi en av norra Sveriges största produktionsanläggningar och levererar dagligen till större delar av norra Sverige. Vi är BRC-certifierade sedan 2013. Här kan du läsa mer om vår produktion.

Den röda tråden genom åren är dock

fortfarande vårt motto:

-Vi arbetar med det goda i livet.

Med vänliga hälsningar,

Katarina Eriksson,

VD och grundare

VÅR HISTORIA
2003 till nutid

Köket/Everyday Food AB

Norrbölegatan 66
931 37 Skellefteå
0910-778402
info@koketskelleftea.se

© 2019 EVERYDAY FOOD AB

LÄS VÅR INTEGRITETSPOLICY