Historik


Everyday Food AB bildades i september 2003 och huserade då i Lund utanför Skellefteå. Företagets huvudsakliga verksamhet var då produktion av mackor och sallader till detaljhandeln, men även en begränsad cateringverksamhet.

I början av 2005 flyttade verksamheten in till stan och den 28 februari 2005 öppnade lunchrestaurangen Köket på Norrbölegatan 66. Restaurangen hade vid detta tillfälle bara ett fåtal sittplatser, men ganska snart utvidgades dessa till nuvarande ca 70.

Under hösten 2005 blev även caféet i köpcentrat Vintergatan i Skellefteå en del av Everyday Food AB. Denna drevs under nästan ett år fram till sommaren 2006.

Under 2006 tog Everyday Food AB över Travrestaurangen och fick även ett antal stora kunder för utleverans av luncher, däribland John Bauer-gymnasiet.

Under våren 2007 öppnade företaget sin andra lunchrestaurang, den här gången på Forslunds på Tjärn.

Från hösten 2008 ingår även WIPRO:s personalrestaurang i företagets verksamhet.

Köket Everyday Food AB - Norrbölegatan 66 931 37 Skellefteå
|| Site made by IWP